CooL Programma (GLI)

Mensen met overgewicht hebben vaak al van alles gedaan om gewicht te verliezen, maar het blijft lastig om het vol te houden. Je kunt nu deelnemen aan een 2-jarig traject Coaching op Leefstijl (CooL).  De begeleiding bestaat uit 4 individuele gesprekken en 8 groepsbijeenkomsten per jaar. De kosten worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering en hebben geen invloed op het eigen risico.

Je Moet Niks - leefstijlcursus

Je Moet Niks is een leefstijlcursus gebaseerd op Acceptance and Commitment training (ACT). In plaats van te vertellen wat je moet doen ga je vaardigheden leren. Met een praktische online cursus en aansluitend 5 gesprekken ga je stap-voor-stap aan je mentale fitheid werken. Dit helpt je om betere keuzes te maken die belangrijk zijn voor jou. Ook als je tegenslagen hebt of niet zo lekker in je vel zit!

Burn-out preventie

Heb je al langere tijd moeite met concentreren, prioriteiten stellen, ontspannen en afstand nemen van je werk? Ben je prikkelbaar, slaap je slechter en heb je weinig energie? Dan ben je waarschijnlijk flink overbelast. Als je hier niets aan doet kan dit ingrijpende gevolgen hebben voor je gezondheid. Het is belangrijk dat je begeleiding krijgt om aan jezelf te werken. 

Leefstijlcoaching (op maat)

Iedereen heeft het tegenwoordig druk. Dit komt vooral door te veel prikkels en een overvloed aan keuzes en verwachtingen.  Werk en privé lopen ook steeds meer in elkaar over. Hierdoor raken veel mensen moe, gestrest of te zwaar. Ik help je graag helder te krijgen wat voor jou belangrijk is en hoe je grip kan krijgen op je dag en je gewoontes.