Aandacht voor medewerkers

Hoe goed zorg je voor medewerkers? Zoals je weet zijn vitale medewerkers de basis van een gezonde organisatie. Vitaliteit zorgt voor meer plezier in het werk en draagt bij aan duurzame inzetbaarheid (langer, gezonder en efficiënter werken).

Voorkom onnodig verzuim en besteed voldoende aandacht aan de medewerkers. Heeft u het idee dat het niet zo goed gaat met iemand in de organisatie? Ga dan in gesprek met deze medewerker, spreek je zorgen uit en biedt hulp aan. Medewerkers hebben het vaak zelf niet door dat het niet zo goed met hun gaat. Als je niks doet, loop je het risico dat iemand langdurig uitvalt. 

Als Leefstijlcoach wil ik graag een bijdrage leveren aan preventie van verzuim.  Ik kan ingeschakeld worden voor coaching van medewerkers of voor het verzorgen van diverse workshops op het gebied van gezonde leefstijl. Mijn jarenlange ervaring als HR manager komt hierbij goed van pas. 

Welke mogelijkheden zijn er?

  • Individuele leefstijlcoaching gericht op het verbeteren van een gezonde leefstijl en stresspreventie (zie mijn leefstijlpakketten).
  • Individuele coaching van medewerkers die uitgevallen zijn met stress- en burn-out klachten (zie informatie over burn-out preventie). 
  • Workshops over gezonde leefstijl, hoe blijf je in balans, hoe kun je je grenzen beter aangeven etc.

Tarieven

Losse coachingsgesprekken kosten  75,00 per uur (exclusief BTW).

De prijzen van de  leefstijlpakketten zijn ook voor bedrijven van toepassing.

Voor workshops binnen de organisatie wordt een offerte gemaakt. Dit zijn maatwerktrajecten.