Verander je leefstijl (individueel traject)

Morgen of volgende week ga ik echt beginnen! Je hebt je dit al zo vaak voorgenomen, maar je stelt dit iedere keer weer uit. Of je begint vol goede moed, maar al snel val je weer terug in je oude patroon omdat je moe bent,  je hebt het druk gehad, er is iets vervelends gebeurd of er valt wat te vieren. Er is altijd wel een reden om er weer mee te stoppen en het niet vol te houden. Maar je bent echt niet de enige, het veranderen van je dagelijkse gewoontes is voor heel veel mensen een moeilijk proces! Dit kost tijd, energie en geduld en vooral motivatie om ongezonde gewoontes daadwerkelijk te veranderen (het liefst voor de rest van je leven). Als leefstijlcoach help ik je hier graag mee!

Hoe werkt het?

  • We starten met een leefstijlcheck om inzicht te krijgen in je leefstijlgedrag en hoe jij je gezondheid ervaart. Ik gebruik hiervoor diverse (online) vragenlijsten en een persoonlijk gesprek. We bespreken samen de uitkomsten en wat mogelijke aanknopingspunten zijn om aan te werken en te verbeteren.
  • Ik help je vervolgens om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is en hoe je meer grip kunt krijgen op je (vaak onbewuste) gewoontes. Wat kost jou energie? Welke gezonde gewoontes wil je gaan toepassen in je dagelijkse patroon?
  • Samen bepalen we de doelstellingen en acties voor de komende tijd (in haalbare stappen). Wat zijn concrete dingen die je redelijk eenvoudig in je alledaagse routine kunt integreren. We maken vervolgens een persoonlijk leefstijlplan.
  • Wat zijn moeilijke momenten (valkuilen) voor jou en hoe kun je hier mee omgaan? Ook kijken we wat er gebeurt als je een terugval hebt en hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen, Alleen dan kun je blijvend je gedrag veranderen!

Het coachingstraject richt zich met name op het proces van gedragsverandering. De methoden en technieken die ik gebruik zijn wetenschappelijk onderbouwd. 


Leefstijlpakketten

Je leefstijl verander je niet zo maar even, dit vergt veel tijd en inspanning. Daarom werk ik met pakketten van minimaal 5 gesprekken. Na ieder coachingstraject is er ook ruimte voor nazorg om te bespreken hoe het met jou gaat. Nazorg is in mijn ogen belangrijk om terugval te voorkomen. Tijdens alle trajecten is er ook gratis contact mogelijk per telefoon, e-mail of whatsapp.

Pakket - Basis

€ 425,-

 

Gratis kennismakingsgesprek

Leefstijlcheck (90 min)

4  coachsessies (60 min)

Terugkomafspraak na 6 weken (30 min)

 

Pakket - Uitgebreid

€ 550,-

 

Gratis kennismakingsgesprek

Leefstijlcheck (90 minuten)

6 coachsessies (60 min)

Terugkomafspraak na 6 weken (30 min)

Na 3 maanden neem ik contact met je op voor nazorg

 

Pakket – Top

€ 675,-

 

Gratis kennismakingsgesprek

Leefstijlcheck (90 min)

8 coachsessies (60 min)

Terugkomafspraak na 6 weken (30 min)

Na 3 maanden en na 6 maanden neem ik contact met je op voor nazorg

Na afronding van een traject kun je ook kiezen voor extra coachingsgesprekken. Het tarief is € 75,- per uur (incl. BTW).

Tip

Vraag aan je werkgever om een bijdrage voor leefstijlcoaching. Steeds meer werkgevers willen graag preventief investeren in vitaliteit van hun medewerkers en hebben hiervoor een budget beschikbaar. Voor bedrijven gelden dezelfde tarieven van de pakketten (maar dan exclusief BTW).