Wat zeggen cliënten over mij?

 


 

"Vanaf het eerste moment gaf je mij het gevoel je te kunnen en mogen vertrouwen. Ik heb heel veel geleerd over mijzelf, vooral over mijn onbewuste gewoontes. Het allerbelangrijkste dat je mij geleerd hebt, is dat ik vertrouwen mag en kan hebben in mijzelf"

 

'Ik heb een heel fijn traject van een jaar gevolgd bij Mariëlle. Op heel veel vlakken heeft zij mij enorm geholpen. Alles was bespreekbaar waardoor het altijd heel vertrouwd voelde. Ik ben blij dat ik mijn doelen heb bereikt. Een topper in haar werk, Bedankt!'

 

"Ik ging met Mariëlle in gesprek om die laatste paar kilo's af te vallen, maar ik heb veel meer doelen behaald. Stoppen met roken en structuur aanbrengen in de chaos in mijzelf. Nee leren zeggen is daar ook onderdeel van geweest. Alles bij elkaar ben ik nu gestructureerd, sterk en zelfverzekerd geworden, maar het belangrijkste is dat ik mij goed voel en gelukkig ben"

 

'Vanaf het eerste moment was er het vertrouwen dat Mariëlle wel naar mijn verhaal luisterde, iets wat ik bij mijn werkgever erg miste. Zij heeft mij super geholpen om mijn obstakels te overwinnen en weer met plezier mijn werk te doen!'

 

"Op aanraden van mijn huisarts ben ik bij Mariëlle terecht gekomen, wat was dat een goed advies. Het leefstijlcoaching traject ging veel verder dan alleen mijn eetgedrag en gewicht. Ik heb inmiddels een hele goede balans gevonden en weer regie gekregen over mijn eigen leven. Ik kan zowel privé als zakelijk goed mijn grenzen aangeven en bewaken, Ook heb ik voldoende handvatten gekregen om mijn valkuilen te herkennen en goed voor mijzelf te zorgen. En niet geheel onbelangrijk ik heb balans gevonden met eten en val af.  Dank je wel dat je dit pad met mij heb bewandeld, mij gespiegeld hebt en inzichten hebt gegeven"

 

Wil je ook lekkerder in je vel zitten?