Een leefstijlcursus die anders werkt

Weet jij heel goed wat je zou willen veranderen in je leven, maar lukt het niet om die nieuwe gewoontes vol te blijven houden?

Dit komt omdat we het vaak te druk hebben, er wordt veel van ons verwacht en er komt veel op ons af. Het is moeilijk om de keuzes te blijven maken die we graag zouden willen maken. De dingen verlopen niet altijd zoals we gehoopt hadden en we krijgen dagelijks te maken met onverwachte uitdagingen. We leven veelal op de automatische piloot. Oude gedragspatronen zijn stevig ingesleten. Ons brein doet graag wat het gewend is om te doen, het voelt fijn en comfortabel. Dit is mens-eigen en gebeurt vooral als we druk zijn of als we niet zo lekker in ons vel zitten. Daarom is je gedrag veranderen zo moeilijk.

De Je Moet Niks-leefstijlcursus is anders omdat het rekening houdt met het mens-zijn en de werking van ons brein. Een gezonde leefstijl start namelijk bij het trainen van je mentale fitheid. Door je mentale fitheid te vergroten kun je beter omgaan met tegenslagen. Je gaat minder op de automatische piloot leven en betere keuzes maken. Je gaat leren verbinden met wie en wat echt belangrijk is in je leven en gericht doelen stellen. Dit is een competentie die je kunt trainen. Ik help je hier graag bij!

Je Moet Niks is een wetenschappelijk onderbouwde methodiek gebaseerd op de positieve psychologie, neuropsychologie en Acceptance & Commitment Training (ACT).

Voor wie?

Je Moet Niks is voor iedereen die graag positieve veranderingen wil maken in het leven en het echt anders wilt aanpakken.

Herken jij dit?
• Wil je meer grip op je gewoontes en jouw leefstijl verbeteren?
• Weet je heel goed wat je wil veranderen in je leven, maar lukt het steeds niet?
• Vind je het moeilijk om te kiezen voor jezelf?
• Heb je het gevoel dat je niet kan focussen op wat je belangrijk vindt?
• Je merkt dat je het lastig vindt om met moeilijke gedachtes en emoties om te gaan?
• Je leeft op de automatische piloot en hebt behoefte aan meer rust?
• Je hebt het gevoel dat je veel balletjes hoog moet houden?
• Je wilt vaardigheden leren waar jij voor de rest van je leven iets aan hebt?

Een waardevol leven, niet voor even...

maar voor een heel leven!

Hoe werkt het?

Na aanmelding start je met de praktische online cursus zodat je op je eigen tempo aan de slag kan met het trainen van jouw mentale fitheid. In zes modules met video’s en oefeningen ga je stap-voor-stap je brein trainen. In de Je Moet Niks online community kan je ook altijd je vragen stellen en ervaringen delen met andere deelnemers.

Ook maken wij meteen een afspraak om het eerste gesprek in te plannen die zal plaatsvinden nadat je de online cursus hebt afgerond. In onze vijf gesprekken gaan we dieper in op de theorie van Je Moet Niks en leer je de vaardigheden versterken. Samen gaan we jouw verhaal, je persoonlijke doelen en uitdagingen koppelen aan de methodiek. Hierna kan je zelfstandig aan de slag met wat je geleerd hebt. 

Heb je interesse maar wil je graag meer weten? Ga dan naar de website www.jemoetniks.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Wat kost de cursus?

Jouw investering voor de leefstijlcursus Je Moet Niks is €674,- (voor de online cursus en 5 gesprekken).

Betaling in termijnen is mogelijk.


Deze cursus is CRKBO erkend (en vrijgesteld van BTW) dus je kunt de kosten voor de cursus laten vergoeden door je werkgever. Informeer daarom zeker of er een persoonlijk opleidingsbudget voor jou beschikbaar is.